Horsebiz Horsebiz Actueel
Home Producten Dealerlijst Paardenverzorging Veel gestelde vragen Testimonials Contact

Voor dealers

Testimonials: klanten over de Horsebiz productlijn

Horsebiz is benieuwd naar jouw ervaringen met onze producten!

Laat het weten en maak kans op een "Horsebiz Grooming pakket" met daarin 3 van jouw favoriete Horsebiz producten
!

Dus stuur ons een email !

  • "Ik heb jullie shampoo borstel gekocht en hij werkt fantastisch. Ik krijg mijn paard veel schoner dan met een spons en ik blijf zelf droog. Anders was het wassen toch altijd een behoorlijke smeerboel aan het eind. Trouwens, jullie shampoo ruikt heerlijk."


  • "Mijn paard was aardig aan het schuren met zijn staart. Ik heb op aanraden van de ruitersportzaak de Smooth Care Shampoo gekocht en hem er dezelfde avond nog mee gewassen. De volgende dag stopte hij al met schuren. Pas na 4 dagen begon hij er weer mee, dus heb ik zijn staart snel opnieuw gewassen. Tot nu toe gaat het goed, dus ik ben heel tevreden. Een paar andere meiden hier op stal hebben ook een fles gehaald, want hun paarden schuren ook."


  • "Wat een fijne doek om bij je te hebben op concours. Ik rijd Z1 dressuur en tijdens wedstrijden is mijn paard erg druk en zenuwachtig. Daarom lijkt het wel alsof hij meer zweet dan een ander paard. Nu kan ik hem tussendoor lekker even afvegen met de doek en blijft hij ook veel schoner. Ik vind het erg handig dat je de doek uit kunt spoelen en dan opnieuw kunt gebruiken. Vroeger nam ik altijd 5 handdoeken mee naar concours, die na afloop natuurlijk allemaal vies waren. Nu doe ik de hele dag met de doek. Het scheelt mij een stapel was."


  • "Eindelijk een shampoo die ik lekker vind ruiken."


  • "Mijn Friese merrie heeft altijd al hele drogen manen en een droge staart gehad. Ik heb nu twee keer de repair conditioner gebruikt en ze is er heel anders uit gaan zien. De haren voelen nu niet meer droog aan. Ik ben er heel blij mee."

logo Amerigo
"Topkwaliteit op maat, voor ruiter en paard"

Horsebiz is de exclusieve Benelux-importeur van Amerigo zadels sinds 2009.

Amerigo zadels worden gebruikt door top professionals over de gehele wereld in alle disciplines.


Surf naar:
www.amerigo-saddles.com voor een uitgebreid overzicht of maak direct een afspraak met
Antoine Kamphuis
Tel: +31 6 20 43 30 61